«Bide berriak: Elikadura burujabetza Euskal Herrian»

¿Sabemos lo que comemos? ¿De dónde viene? ¿Cómo se produce? ¿Quién lo produce?….
¿Sabemos que tenemos derecho a alimentos sanos, culturalmente adecuados y producidos de forma sostenible?
La alimentación implica mucho más que producir y consumir, es una nueva forma de organizarnos y de relacionarnos más justa, donde las personas, la dignidad, la solidaridad cobran un nuevo sentido.
Os invitamos a recorrer diversas experiencias en Euskal Herria, donde la utopia se transforma en realidad…

Badakigu zer jaten dugun? Nondik datorren? Nola ekoizten den?Nork ekoizten duen?…
Badakigu elikagai osasungarriak, kulturalki egokiak eta modu jasangarrien bidez ekoiztutakoak izatea herri guztien eskubidea dela?.
Elikadura ekoiztu eta kontsumitu baino gehiago da, antolakuntza eta harreman desberdinak eta justuagoak eraikitzea da, non pertsonak, diuntasuna eta elkartasuna modu berri batean proposatzen diren.
Euskal Herriko esperientzi desberdinak bisitatzera gonbidatzen zaituztegu, non utopia errealitate bihurtzen den…