Etxalde 51 (Mayo 2019)

EDITORIALA
La producción local de proteína para consumo animal debe ser una prioridad estratégica

IRITZIA
Feminismo antiespezista (Amets Ladislao)
Carta abierta de las personas productoras de Plazara!

BERRIAK
Lurzaindia diru-bilketan ari da Ahurtin eta Donaixtin etxalde banatan baserritar berriak instalatzeko
Lartzak artzainen kexua sortzen du
Jakion, adquirida por Xoconostle
Nuevo fallo contra Monsanto por provocar cáncer

ERREPORTAJEA
Análisis de la política lechera de la UE en los últimos 10 años
Azken 28 urteetan aurreko historia osoan bezainbat lurzoru artifizializatu da Euskal Herrian

IPAR EUSKAL HERRIA
«Mundua aldatzen ahal da gosaltzean, bazkaltzean eta afaltzean»

ELKARRIZKETA
Gema Díaz Montavez: «Subimos a la campaña del espárrago a Navarra porque dependemos del campo»
Virginia Piña Cruz: «Debido a todas llamadas que estábamos recibiendo por las condiciones laborales, hemos decidido subir también desde Jaén»

NAZIOARTEA
Brasil: La Vía Campesina forma tecnólogas y tecnólogos en Agroecología

IKERKETA
CAF-Elhuyar 2019: Esnea ekoizteko, bertako ala kanpoko proteina erabili?

FORMAZIOA ETA GOMENDIOAK