Etxalde 56 (2019 Azaroa)

EDITORIALA
La sostenibilidad como principio de desarrollo

IRITZIA
Mirar la historia de frente (Catalina Infante - Rebelión)
Klima bizia da (Iñaki Berhocoirigoin)

BERRIAK
Etxe haziak kolektiboki garatzeko gogoa
Lurra eta kultura uztartu zituen egun oso berezi bat Duzunaritzen
Arratiko Zaporeak, baserritar agroekologikoak kontsumitzaileengandik hurbilago
La leche cruda y los quesos de leche cruda tienen importantes beneficios sobre la salud, sobre todo si se consumen en los primeros años de vida
NEIKER-Tecnaliak nekazaritza, abeltzaintza eta basogintzari buruzko ikerketen euskarazko dibulgazioa saritzen du CAF-Elhuyar sarietan
Eztiaren etiketetan ez da aldaketarik egongo Europan
Salda Badago, bizitzak eta elikadura erdigunera feminismoaren eskutik
Euskal delegazioa Kuban agroekologia ikastaroan
Foro Rural Mundialak jardunaldiak antolatu ditu abenduaren 5erako Gasteizen

ERREPORTAJEA
Erasmus+, analizando la transmisión en la agroecología campesina
Reapertura del matadero de Laudio

IPAR EUSKAL HERRIA
Iparraldeko lau sormarkek bat egin dute

ELKARRIZKETA
Benito Gorbea: «El sector agrario, concretamente los agricultores, cobran un 51% menos que las medias de jubilación habituales»

NAZIOARTEA
La Vía Campesina denuncia golpe de Estado en Bolivia
¡La UE se une al clan de los biopiratas genéticos que intentan apoderarse del Tratado Internacional de Semillas!

IKERKETA
COOP 25, tic-tac, tic-tac

GOMENDIOAK