Elikaherria – Elikadura Burujabetza – Soberanía Alimentaria

Elikadura Burujabetza. Eskutik hartuta. Soberanía Alimentaria. La Vía Campesina, Consumo Transformador, Agroecología, Comunales, Luchas Campesinas

Udako Ikastaroa: «Tokiko elikadura sistema eta nekazaritza ekologikoa» [Elizondo, Euskeraz]

UDAKO IKASTAROA

Izenburua: «Tokiko elikadura sistema eta nekazaritza ekologikoa»
[Curso de agricultura ecológica en Baztan Navarra, con el apoyo de la UPNA e impartido en euskera]

Tokia: Elizondo

Egunak: Irailak 3 osteguna eta 4 ostirala

Ordutegia

  • Irailak 3: 9:00-14:00/ 15:00-19:00
  • Irailak 4 10:00-14:00/ 15:00-18:00

Hizkuntza: Euskara

Prezioa: muxu truke.

Izena emateko lekua, UPNA helbide honen bitartez:
http://www.unavarra.es/estudios/otra-formacion/cursos-de-verano/matricula?submenu=yes

Helburua: nekazaritza ekologikoa baserri mundutik atera eta gizarteratzea, ekoizpen eredu honek tokiko elikadura sisteman, garapen ekonomikoan, osasunean eta bizi kalitatean duen garrantzia nabarmenduz.

EDUKIA: Nekazaritza ekologikoko oinarrizko kurtsoa izango da. Agroekologia zer den aztertuko da, ikuspegi ezberdinetatik. Ekoizpenaren ikuspegia, eta ikuspegi ekonomiko eta soziala aztertuko dira.

Trantsizio agroekologikoaren bidea aztertuko da, pausu eta maila ezberdinak identifikatuz. Agroekologia oinarri hartuta tokiko elikadura sistema garatzeko dauden aukerak aztertuko dira, eta etorkizunera begira dauden erronkak.

Nori zuzendua: Nekazaritza ekologikoa, elikadura burujabetza, agroekologian, tokiko elikadura sistemen garapenean eta tokiko garapen agroekologikoan interesatua dagoen edonori.

Toda la información y programa completo del curso aquí:
https://www.elikaherria.eus/portfolio-item/44023/

IKASTAROAREN TXOSTENA/DOSSIER DEL CURSO (PDF) : IKUSI HEMEN

 


Imágen de este post: Dinamo-mosquito CC-By-Sa

 

Udako Ikastaroa: «Tokiko elikadura sistema eta nekazaritza ekologikoa» [Elizondo, Euskeraz]

UDAKO IKASTAROA

Izenburua: «Tokiko elikadura sistema eta nekazaritza ekologikoa»
[Curso de agricultura ecológica en Baztan Navarra, con el apoyo de la UPNA e impartido en euskera]

Tokia: Elizondo

Egunak: Irailak 3 osteguna eta 4 ostirala

Ordutegia

  • Irailak 3: 9:00-14:00/ 15:00-19:00
  • Irailak 4 10:00-14:00/ 15:00-18:00

Hizkuntza: Euskara

Prezioa: muxu truke.

Izena emateko lekua, UPNA helbide honen bitartez:
http://www.unavarra.es/estudios/otra-formacion/cursos-de-verano/matricula?submenu=yes

Helburua: nekazaritza ekologikoa baserri mundutik atera eta gizarteratzea, ekoizpen eredu honek tokiko elikadura sisteman, garapen ekonomikoan, osasunean eta bizi kalitatean duen garrantzia nabarmenduz.

EDUKIA: Nekazaritza ekologikoko oinarrizko kurtsoa izango da. Agroekologia zer den aztertuko da, ikuspegi ezberdinetatik. Ekoizpenaren ikuspegia, eta ikuspegi ekonomiko eta soziala aztertuko dira.

Trantsizio agroekologikoaren bidea aztertuko da, pausu eta maila ezberdinak identifikatuz. Agroekologia oinarri hartuta tokiko elikadura sistema garatzeko dauden aukerak aztertuko dira, eta etorkizunera begira dauden erronkak.

Nori zuzendua: Nekazaritza ekologikoa, elikadura burujabetza, agroekologian, tokiko elikadura sistemen garapenean eta tokiko garapen agroekologikoan interesatua dagoen edonori.

Toda la información y programa completo del curso aquí:
https://www.elikaherria.eus/portfolio-item/44023/

IKASTAROAREN TXOSTENA/DOSSIER DEL CURSO (PDF) : IKUSI HEMEN

 


Imágen de este post: Dinamo-mosquito CC-By-Sa